Mengukir Senyuman Bersama..

Foto saya
Dungun, Terengganu, Malaysia
Penulisan adalah lebih tajam dari Mata Tajam.. Penulisan aku adalah ikhlas dan tidak mempunyai propaganda tersendiri.. Yang penting aku ENJOY menulis... Selamat Berkenalan Dunia Bloggers!!!

Pengikut

Rabu, 19 Januari 2011

Walau cuma sebentar!!!!

Untungnya kalau kita pandai menikmati saat2 indah.....

Macam aku tadi....

Walaupun lapar perut yang sangat tapi boleh hilang focus nak balik makan lunch macam tu je..

Gilerr!!!!

Ambik adik dari SEKOLAH terus hantar rumah, pergi rumah kawan and then bawak dia pergi DAFTAR PEMILIH then send him to kedainya...

Balik umah nak rehat, tengok jam dah almost 3.. Need to rush again nak pergi kerja plak...

Tapi sempat lagi bergurau dengan adik!!! Geletek mengeletek... Happy2!!! Merah padam muka dia.. Then nak revenge kat aku plak.. Sib baik aku GAGAH menangkis segala penangan dia.. BoooOOOoooOOoo takde chance nak geletek abang... Hahahahaha... Aku sayang adik aku tapi aku tak tahu adik aku sayang tak pada aku... Cheeewah soalan cepu mas ni...

Then terus aku rush pergi Office... Sampai office tepat2 jam 3.. Selamat....

p/s: Tempat lepas stress adik jugak... Tempat share cerita dia jugak... Tempat berkasih sayang pun dia jugak..........

Nurani: Untungnya aku mempunyai adik...................

6 comments:

pelargonium berkata...

bestnye dapat adik cmtu.........nak adik sorg!!

zachosmee berkata...

maaf yer... adik saya xdapat dibelah bagi......

pelargonium berkata...

xpelah.......share xleh jgak ek?

zachosmee berkata...

share pom xleh... ingat kredit CELCOM ker nak share2??

..hizamirahim.. berkata...

wah.
rapatnye dia.
bagos.
XD

zachosmee berkata...

inilah untungnya dapat abang sporting..... hahahaha.... best ada adik!!!!